Atinge Omu

VA ADUCEM LA CUNOSTINTA FAPTUL CA, STARTUL LA ATINGE OMU 2020, SE VA DA SAMBATA, 4 IULIE, ORA 09.00

Anul acesta vă așteptăm din nou la unul din cele mai frumoase trasee de alergare montană din Munții Bucegi, ATINGE OMU, cu start din Peștera, zona Refugiul Salvamont Dâmbovița. Propunerea noastră este de a oferi concurenţilor un treseu alergabil și spectaculos, care să reflecte sălbăticia şi frumuseţea acestor munţi, înveliţi în flori de rododendron. La final, bulz perpelit pe jar și jintiță pentru toată adunarea.

Te aşteptăm la start ca să te convingi singur! 

 • Traseu
 • Secţiuni
 • Taxa
 • Cazare
 • Important
 • Participanți
 

Mai multe detalii aici.

 

START: sâmbătă, 4 iulie 2020, ora 09.00 AM.

LUNGIME: 15 km; 

D+: 1000 m;

COTA MAX: Vf. Omu 2507m,

Traseul începe cu alergare din Peștera, zona Punctului Salvamont Dâmboviţa, pe drumul pietruit care ne scoate deasupra primului prag glaciar, după care se urcă pe Valea Obârşiei, pe marcaj bandă albastră, până sub Vf.ul Gavanele, pe care l abordam direct, chiar pe varf fiind arbitru. De aici traversam Vf.ul Ocoloit si "atingem" Vârful Omu-2507m (CP1). Coborarea si revenirea in banda albastra, se face pe drumul ce trece pe sub versantul estic al varfului Ocolit, dupa care ne continuam traseul pe aceasi vale a Obarsiei.

Masculin şi feminin open.

Pentru participanţii sub 18 ani este necesar acordul scris al parinţilor.

Premiile constau in bani si produse.

Taxa de participare este 65 RON/pers. până Vineri, 26 iunie 2020

 Se achită în contul Asociației Salvamont Dambovița, IBAN: RO42RNCB0128138517470001, CIF:32556862, Str.Al.I.Cuza, Nr.1, Târgoviște, Dâmbovița. Pentru confirmarea plăţii, trimiteţi copia ordinului de plată la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

NU SE FAC INSCRIERI LA FATA LOCULUI!

Cazarea se face la cabanele din zonă, fiind interzisa camparea

 

REGULAMENT DE CONCURS ATINGE OMU 2020

Va rugam sa acordati atentie fiecarui punct prezentat mai jos!

Prin semnarea Declaratiei pe proprie răspundere, participantii se obligă să respecte toate măsurile de mai jos. Nerespectarea masurilor sau utilizarea unui limbaj inadecvat fata de voluntari pot atrage descalificarea, conform deciziei organizatorilor.

În prima etapa, se va atrage atenția participantilor de către organizatori.

Persoane responsabile cu respectarea măsurilor: Geo Badea


Pentru organizarea concursului in conditii de siguranta, pe fondul COVID 19, au fost luate urmatoarele masuri de distantare si siguranta sociala:
1. Numarul maxim de participanti este de 120 de concurenti validati, respectiv care au achitat taxa de participare
2. Inscrierea si plata taxei de participare se vor face ONLINE, incepand cu ziua de joi, 18 iunie 2020 si pana vineri, 26 iunie 2020. Nu se fac inscrieri la fata locului!
3. Validarea inscrierii se va face numai dupa ce concurentul a achitat taxa de participare si trimite pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., copie de pe OP.

4. Dupa validare, concurentul va primi pe email, numarul de concurs si declaratia pe proprie raspundere, pe care o va inmana organizatorilor inainte de start.

5. Fiecare concurent isi va printa propriul numar de concurs, pe care l va atasa pe tricou, la vedere.
6. STARTUL se va da decalat, incepand cu ora 9.00AM, cate 1 sportiv la fiecare 30 secunde, pe baza listei de start
7. Lista de start va incude numele sportivilor, numarul de strat si ora de start.   
8. Ultima actualizare a listei de start va avea loc, Sambata, 27 iunie 2020 si va fi publicata online.

9. Cititi cu atentie descrierea traseului, intrucat nu avem posibilitatea de a face o sedinta tehnica in grup. Eventuale detalii despre traseu, le putem discuta telefonic (0735524608)

10.Atat inainte de start, cat si dupa terminarea cursei, este obligatorie purtarea mastii si a manusilor de protectie
11.Traditionalul meniu, bulz si jintitza, se va realiza la o data ulterioara, daca masurile COVID 19 o vor permite

12. Va rugam ca pe parcursul desfasurarii cursei sa va asigurati suportul alimentar si hidratarea, nefiind posibil amenajarea unui astfel de punct. Suportul alimentar si de hidratare oferit de organizatori va fi in kitul de concurs care se va inmana individual la terminarea cursei

13. Este interzisa gruparea a mai mult de 10 concurenti pe toata perioada desfasurarii concursului, in cazul in care acest lucru se va intampla, cei in cauza vor fi descalificati

14. Orice depasire a celui din fata se va face acolo unde este posibil, aceasta realizandu se rapid si cu o distanta pe lateral de minim 2m. In zonele tehnice sau culoare inguste, este interzisa depasirea pastrandu se aceasi distanta de 2m fata de concurentii din jur

15. Pentru a evita aglomerarea in zona de start, va rugam sa evitati aducerea altor persoane pentru sustinere/incurajare

16. Dupa terminarea cursei si inmanarea individuala a kitului de concurs, va veti deplasa la distanta suficient de sigura fata de zona de sosire pastrand aceeasi distantare fata de persoanele din jur 

17.Castigatorii concursului vor primi premiile de asemenea, individual, fara festivitate de premiere

---------------------------------------------------------------------------------------

 • participarea în competiţie se face pe propria răspundere, organizatorii nefiind responsabili pentru eventuale accidentări. Traseul va fi asistat de salvatori montani, care vor intervenii imediat ce va fi nevoie.
 • este obligatorie atingerea tuturor punctelor de control
 • este recomandat ca în echipamentul de alergare montană să se afle o mică trusă de prim ajutor, un bidon cu apa, un telefon mobil functional şi o geacă de ploaie
 • numărul de concurs trebuie ataşat în faţă şi să fie vizibil pe toată perioada competiţiei
 • evitati sa stati in creasta atunci când sunt descărcări electrice!
 • organizatorul poate descalifica un concurent dacă, acesta s-a accidentat după start şi nu mai poate continua cursa, nu poarta masca si manusi de protectie inainte si dupa terminarea cursei, nu respecta regulile de distantare sociala, foloseste un limbaj neadecvat fata de organizatori, depăşeşte timpul limită intermediar, aruncă pe traseu produse consumate, ratează un punct de control, prezintă comportament nesportiv sau în cazuri exceptionale
 • timpi limită: Vf.Omu: 11.30AM.
 • şedinţa tehnică se va face telefonic inainte de concurs 
 • revizuirea listei de participanţi se va face Sambata, 27 iunie 2020
 • va rugam ca ininte de start sa inmanati organizatorilor, declaratia pe proprie raspundere, completata si semnata
 • nu exista puncte de hidratare/alimentare pe traseu, ci numai in kitul de concurs care se va inmana individual la sosire. La km ul 4 (sub Cascada Obarsiei), respectiv km ul 10 la intoarcere, exista susrsa de apa din belsug

 

----------------------------------------------------------------------------------------

PENTRU DATE SUPLIMENTARE PRIVIND ORGANIZAREA EVENIMENTELOR IN AER LIBER

OM 667/2020

CONDITII GENERALE:

 1. Înainte de evenimentul sportiv, fiecare persoana trebuie să procedeze la autoevaluare.

Simptomele includ:

– cele mai comune semne: febră, dificultate în respiraţie (creşterea frecvenţei respiratorii), tuse, durere în gât, stare de oboseală, dureri musculare etc.;

– rare: dureri de cap, greaţă, diaree.

În cazul în care participantii au astfel de simptome, este interzisă participarea la eveniment. Persoanele care prezintă unul sau mai multe dintre aceste simptome sau l-au prezentat în ultimele două săptămâni trebuie să urmeze procedurile descrise de autorităţile sanitare şi să nu părăsească locuinţa pentru a se antrena.

 1. Deplasarea către şi de la locul de desfăşurare a antrenamentului trebuie să se facă respectând toate măsurile de protecţie dispuse de autorităţi.
 2. Măsuri generale de prevenţie pentru a limita răspândirea COVID-19:

– spălarea frecventă a mâinilor cu apă şi săpun timp de 20 de secunde sau folosirea unui dezinfectant pentru mâini avizat/autorizat;

– acoperirea gurii şi nasului în caz de tuse sau strănut cu plica cotului sau cu o batistă de hârtie şi aruncarea imediată a batistei urmată de igienizarea mâinilor;

– evitarea atingerii feţei, ochilor, gurii, nasului cu mâinile neigienizate;

– folosirea pentru dezinfecţie doar a produselor biocide avizate/autorizate;

– curăţarea şi dezinfectarea riguroasă a tuturor materialelor şi echipamentelor sportive după fiecare utilizare;

– dotarea cu dispensere cu dezinfectant pentru mâini

4.Participantii trebuie să treacă prin perioada de antrenament necesară pentru acomodarea lor la regimul de efort şi pentru prevenirea accidentărilor grave în timpul competiţiei.

 1. În zona de start/finish se va păstra masca de protecție. În cazul consumării de alimente/bauturi, participantul se va distanța de ceilalți participanti, la o distanța de minim 2, 5 m, într-o zona cât mai izolată.
 2. Condiţii de antrenament/incalzire
 3. Pe tot parcursul antrenamentului trebuie să fie păstrată o distanţă de siguranţă faţă de celelalte persoane care ar putea să fie prezente. Participanţii la activitatea sportivă trebuie să se asigure că respectă distanţa de siguranţă de cel puţin 2 m faţă de celelalte persoane.
 4. Distanța sus mentionată va fi pastrată și în timpul sedintei tehnice, a premierii sau a oricărei alte activități din zona start, finish, pana la momentul startului și imediat după finish.

       5. Este interzisă eliminarea salivei în spaţiul de antrenament, dat fiind că particulele de salivă sunt mediul cel mai propice pentru răspândirea SARS-Cov-2.

       6. Trebuie să participe la organizarea şi desfăşurarea competiţiilor doar persoanele a căror prezenţă este absolut necesară, pentru a limita pe cât posibil numărul celor care sunt expuşi unui potenţial risc de infectare.

În acest sens, participantii sunt rugati insistent să nu aducă sustinători la locul evenimentului.

 1. Întreg personalul implicat în organizarea competitiei va purta masca și mănuși, inclusiv în punctele de alimentare/hidratare.
 2. Vor fi asigurate dispensoare de igienizare a mâinilor cu produse biocide avizate/autorizate la intrarea în spaţiul destinat evenimentului pentru toţi participanţii, în punctele de alimentare/hidtratare, în zona de start/finish, în zona de ridicare kit-uri.

       3.Vor fi afisate în toate spaţiile folosite de competitori anunţuri scrise/postere informative plasate la loc vizibil privind regulile de igienă a mâinilor şi igienă respiratorie, practicarea responsabilităţii sociale prin distanţarea socială şi monitorizarea propriei stări de sănătate;

       4. La locul organizării evenimentului sportiv, personalul medical efectuează termometrizarea digitală a persoanelor implicate în desfăşurarea competiţiei (sportivi, antrenori, voluntari etc.). În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3°C, aceasta se raportează către medicul coordonator al competiţiei respective în vederea izolării cazului suspect, cu anunţarea imediată a direcţiei de sănătate publică şi a celorlalte autorităţi competente;

      5. Vor exista amplasate în grupul sanitar a dispenserelor cu săpun, a dispenserelor cu dezinfectant, precum şi a prosoapelor igienice de unică folosinţă (din hârtie);

– pentru uscarea mâinilor se vor folosi şerveţele de hârtie;

– dezinfecţia periodică a grupurilor sanitare cu produse biocide avizate/autorizate.

       6. Se interzice accesul spectatorilor la competiţii pe perioada epidemiei de COVID-19;

       7. Toţi participanţii (sportivi, antrenori, arbitri, organizatori, voluntari, reprezentanţi ai presei etc.) trebuie să fie supuşi unui triaj epidemiologic şi trecuţi pe o listă nominală, pentru a facilita o eventuală anchetă epidemiologică;

       8. Fiecare participant va primi în kitul de concurs masca de protecția și batiste de unica folosinta.

II: REGULI DE DESFASURARE A EVENIMENTULUI

 1. Toţi participanţii (sportivi, voluntari, oficiali etc.) trebuie să îşi monitorizeze starea de sănătate şi să respecte cu stricteţe măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19, cum ar fi igiena mâinilor, distanţarea socială, evitarea atingerii ochilor, nasului şi a gurii, respectarea igienei respiratorii şi respectarea recomandărilor de a rămâne acasă şi de a solicita asistenţă medicală, dacă există simptome specifice bolii.

       Sosirea participanţilor în locaţia unde va avea loc competiţia sportivă trebuie să se facă astfel:

       1. Este recomandat ca transportul să se efectueze cu mașina persoanala. În alte situații este obligatorie purtarea echipamentelor de protecția pe perioada transportului.

       2. Participantii vor respecta cu strictete programul comunicat de organizatori (este recomandat ca participanţii să ajungă la locul de desfăşurare a competiţiei la ora destinata), pentru a evita                aglomerarea de persoane în anumite puncte.

       În zonele în care exista flux de intrare/iesire, participantii vor respecta aceste indicatii.

 1. La start se va respecta alocarea realizata de orgnizatorii, pe numere și intervale de timp, pentru a se asigura startul diferentiat.
 2. In cazul în care participanţii la competiţie sunt obligaţi să călătorească în afara localităţii unde locuiesc, cazarea lor se va face respectând prevederile anexei nr. 3 “Recomandări privind funcţionarea structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare” la Ordinul ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri şi al ministrului sănătăţii nr. 1.731/832/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul economiei, pe durata stării de alertă.
 3. În timpul derulării şi după derularea evenimentului

– Participanţii trebuie să păstreze distanţa socială de minimum 2 m între persoane sau cel puţin 7 mp pentru o persoană de fiecare dată când nu sunt folosite echipamente de protecţie care limitează posibilitatea răspândirii SARS-Cov-2. Datorită traficului din zona de start/ finish, pana la start și imediat după finish este obligatorie purtarea mastii, cu excepția momentelor în care se consuma băuturi/alimente. În astfel de momente se va încerca distantarea semnificativa ( minim 2, 5 m) de ceilalți participanti, având în vedere ca spațiul de desfășurare permite o astfel de distantare.

 1. Participanţii trebuie să respecte regulile de igienă (de exemplu, folosirea unei batiste de unică folosinţă, în caz de tuse sau strănut, evitarea schimbului de echipament sportiv, săpun, sticle cu apă şi alte articole personale între competitori, evitarea contactului fizic – strângeri de mână, îmbrăţişări la sfârşitul evenimentului).
 2. Se va evita contacul fizic cu ceilalți participanti- strângeri de mână, îmbrăţişări la incpeutul /sfârşitul evenimentului sau pe traseu.
 3. Depasirea pe traseu se va realiza rapid și cu respectarea maximului de distanța posibilă; în toate celelalte situații, se va menține o distanța de minim 2 metri intre participanti.
 4. Toţi reprezentanţii presei care asistă la competiţie trebuie să declare că sunt de acord să respecte normele de igienă, să se supună examenelor medicale şi să respecte distanţa socială de cel puţin 2 m.
 5. Alimentele oferite în punctele de alimentare/hidratare vor fi ambalate individual. Se recomandă dezinfectarea pe mâini în punctele de alimentare, înainte de consumarea acestora.
 6. Participantii se obligă să să dezinfecteze hainele (echipamentul purtat în cadrul evenimentului) de indată ce ajung acasă. Se recomandă ca participantii să dețină un schimb de haine, astfel încât hainele purtate în cadrul evenimentului sportiv să fie date jos cât mai repede. Hainele purtate vor fi depozitate într-o punga inchisă, iar după ce vor fi date jos se va asigura dezinfectarea mâinilor.
 7. În punctele de alimentare/hidratare mâncarea se va da ambalata în pungi de unica folosinta, iar apa în sticla. Pe parcursul traseului, în puncte și la câteva sute de metri de puncte vor exista pungi de gunoi în care aceste recipiente pot fi aruncate. Este interzisă aruncarea acestora pe traseul de concurs, putand atrage descalificarea.

 

Lista Participanti - Atinge Omu

Nume Prenume Localitate Varsta Stare inscriere
1 Aldea Dragos Brasov 33 Confirmed
2 Andras Gabor Bucuresti 42 Confirmed
3 Andreea Ionita Ploiesti 36 Waiting
4 Anghel Andra Cecilia Brasov - Confirmed
5 Angheloiu Carmen Bucuresti 15 Waiting
6 Ardeleanu Amalia Bacau 15 Confirmed
7 Arseni Ion Bucuresti 28 Confirmed
8 Balan Dan București 37 Waiting
9 Balasanu Alexandra Brasov 36 Waiting
10 Bartok Eniko BRASOV - Waiting
11 Bejenaru Vasile Brasov 53 Waiting
12 Beletoiu Claudiu Bucuresti - Confirmed
13 Benche Iustin Sanpetru 48 Confirmed
14 Blejdea Alexandru Brasov - Confirmed
15 Bobina Roxana Bucuresti 15 Confirmed
16 Bogdan Madalin-Ionut Bucuresti 30 Confirmed
17 Brânzea Georgiana Mâsca,Arad 25 Confirmed
18 Bratila Daniel ionut Bucuresti 24 Confirmed
19 Bratulea Daniel Bucuresti 54 Confirmed
20 Bruzlea Radu Sancraiu de Mures 37 Waiting
21 Calomfirescu Radu Timisoara 39 Confirmed
22 campeanu cozmin Bucuresti 35 Confirmed
23 Canache Iulian Targoviste 39 Confirmed
24 Chelariu Raluca Ploiesti 36 Confirmed
25 Chiorean-Peter Dănuț Tg.Mureș 45 Confirmed
26 Chirca Horia Brasov 42 Confirmed
27 Ciaus Cosmin Ion Ploiesti 35 Confirmed
28 Ciobanu Andreea-Elena Ramnicu Valcea 35 Waiting
29 Ciulei Tomita (Tibi) Targoviste 51 Confirmed
30 Cojocaru Adriana Anisia Bucuresti 41 Confirmed
31 Colt Lucian Brasov 33 Waiting
32 Coman Nicolae Bucuresti 51 Waiting
33 Constantin Nicolae Claudiu Bucuresti 40 Waiting
34 Constantin Oana Maria Bucuresti 29 Waiting
35 Costin Paul Targu Mures 33 Confirmed
36 Cretiu Nicolae Gheorghe Rasnov 59 Waiting
37 cretu bogdan Brasov 43 Confirmed
38 Damian Bogdan Brasov - Confirmed
39 Daraban Ana Bucuresti 41 Waiting
40 Dina Adelina Râmnicu Vâlcea 38 Waiting
41 Dina Bogdan Râmnicu Vâlcea 39 Waiting
42 Dinescu Alex Bucuresti 31 Confirmed
43 Dobai Paul Mediaș 33 Confirmed
44 Dogaru Dariana Brasov 41 Confirmed
45 Donțu Mihai Aurel Sacele 47 Waiting
46 doumergue erick corbeanca 61 Waiting
47 Dragomir Denisa Pitești - Confirmed
48 Dumitrescu Iustin Bucharest 32 Confirmed
49 Dumitru Nicu Costinel Podenii Vechi - Confirmed
50 Duta Cristian Ploiesti 50 Confirmed
51 Duțescu Laura Pitesti 40 Waiting
52 Eftimescu Marco Bucuresti 33 Waiting
53 Eremie Andi Bucuresti 32 Confirmed
54 Eremie Catalin Bucuresti 29 Confirmed
55 Florea Marius Bucuresti 43 Confirmed
56 Georgescu Dorin Bucuresti 46 Confirmed
57 ghita roxana bucuresti 27 Confirmed
58 Giurgea Madalin Ploiesti 30 Waiting
59 Giurgescu Alin Viforâta 46 Confirmed
60 Grama Tudor Brașov 33 Confirmed
61 Grigore Nicolae Valentin BALTESTI 32 Waiting
62 Grigorescu Mircea Constanta 36 Waiting
63 Gulie Georgian Ploiesti 35 Confirmed
64 Gyorgy Szabolcs Istvan Cluj - Confirmed
65 Harai Timea Brasov 31 Confirmed
66 Herman Maria Gabriela Medias 46 Confirmed
67 Herman Peter Medias - Confirmed
68 Herman Robert Brasov 35 Confirmed
69 Iacovache Tudor Brasov 43 Waiting
70 Iana Iulian Marius Bucuresti 31 Waiting
71 Ichim Vlad Brasov 25 Waiting
72 Iftinca Constantin Brasov 53 Waiting
73 Ioanca Roxana Gabriela Bucuresti - Confirmed
74 Ion Alexandru București 29 Confirmed
75 Ion Alexandru București 29 Waiting
76 Ionescu Claudiu Bucuresti 41 Confirmed
77 Ionita Valentin Bucuresti 33 Waiting
78 Isvoranu Cosmin Timisoara 34 Confirmed
79 Ivanescu-Gliga Andrei Brasov - Confirmed
80 Livadariu Sorin Brasov 41 Confirmed
81 Lupescu Marin Gaiseanca -Giurgiu 53 Confirmed
82 Mahu Gabriel Zarnesti 36 Confirmed
83 Manciu Alexandru Popesti-Leordeni 32 Confirmed
84 Manea George Târgoviște 53 Confirmed
85 Manea Ionut Brasov 28 Confirmed
86 Marciuc Mihai Fagaras 30 Waiting
87 Marius Marcu Tg Mures 15 Waiting
88 Mitrica Leonard Vulcan - Confirmed
89 Mocreac Grigore Brașov 42 Confirmed
90 Moldoveanu Petrica Constanta 39 Confirmed
91 Moșoiu Cristian Marian Moieciu de sus - Confirmed
92 Movilianu Denisa Brasov 53 Confirmed
93 Musca Oana Bucuresti 25 Waiting
94 Mutter Ingrid Brasov 15 Confirmed
95 Nedelcu Roxana Ploiești 44 Waiting
96 Nitulescu Dan-Calin Brasov 37 Confirmed
97 Olteanu Marius Moieciu 43 Waiting
98 Ovidiu Ștefan Brașov 39 Confirmed
99 Pamfir Lucian Ghimbav 42 Confirmed
100 Pană Carmen Alina Elena Brașov 25 Confirmed
101 Paraschivescu Cristian Bucuresti 44 Waiting
102 Pasargiu Elvira Brasov 24 Confirmed
103 Patrascu Daniela Elena Ploiesti 49 Confirmed
104 Pau Quintana Ploiesti - Waiting
105 Petre Claudia Ploiesti 15 Waiting
106 Petre Eduard Ploiesti 42 Waiting
107 Piringiu Marinela Craiova 39 Waiting
108 Plesea Florin Bucuresti 36 Confirmed
109 POP MADALIN BRASOV 32 Confirmed
110 Popa Cosmin Constantin București 15 Confirmed
111 Popa CRISTIAN Mediaș 35 Confirmed
112 Popescu Mihai Urlati 15 Confirmed
113 Preda Andrei Gabriel Azuga - Confirmed
114 Preda Razvan Chiajna 35 Confirmed
115 Pufu Alis Râmnicu Vâlcea 43 Waiting
116 Radu Marian Brasov 39 Confirmed
117 Radulescu Andrei Bucuresti 34 Waiting
118 Radulescu Cristiana București 42 Confirmed
119 Radulescu Roxana Bucuresti 31 Waiting
120 Radulescu Vlad București 39 Confirmed
121 Rauta Bogdan Bucuresti 43 Confirmed
122 Ruben De vicente Ploiesti - Waiting
123 Rusu Marian Adrian Bucuresti 15 Waiting
124 Rusu Raul Brasov 41 Confirmed
125 sabo ioana maria brasov 28 Waiting
126 Sassebes Rares Sacele 44 Confirmed
127 Stoica Cristina Ploiești 54 Confirmed
128 Stoica Cristina Ploiești 54 Waiting
129 Stoica Silviu Brasov 32 Confirmed
130 Stroia Alexandro Făgăraș - Confirmed
131 Stupu Petru Brasov 47 Confirmed
132 Șulea Lavinia Făgăraș 41 Confirmed
133 Tanase Alexandru Braila 30 Confirmed
134 tempeanu ilinca maria BUCURESTI - Waiting
135 Thellmann Christine Medias 34 Confirmed
136 Ticleanu Mihaela Brașov 52 Waiting
137 Toma Valen Galati - Confirmed
138 TORO TIBERIU BRASOV 44 Confirmed
139 Totan Constantin Mediaș 39 Confirmed
140 Toth Marius Brasov 41 Confirmed
141 Trandafirescu Mihai Ploiesti 50 Confirmed
142 Trandafirescu Monica Ploiesti 33 Confirmed
143 Tucan Alexandru Bucuresti 33 Confirmed
144 Tudor Andrei Ionut Bucuresti 34 Confirmed
145 Tugui Ioana Bucuresti 32 Confirmed
146 Turcanu Dinu Bucuresti 43 Confirmed
147 Ungureanu Mariana Tabita Bucuresti - Confirmed
148 Varga Zoran Brasov 33 Waiting
149 vasilache ginel bucuresti 37 Confirmed
150 Vlad Alexandru Brașov 38 Waiting
151 Zavici Septimiu Ghimbav 48 Waiting
152 Zinca Ionuț Alin Brașov - Confirmed
153 Zisu Catalin Constanta 44 Waiting

Parteneri Atinge Omu

 

Inframontserv - Atinge Omu